Η InnovatechLift καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών της, αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση, συντήρηση και αναβάθμιση ανελκυστήρων κάθε είδους.

Οι ανελκυστήρες προσώπων πρέπει να τοποθετούνται κοντά στην κύρια είσοδο ή το κλιμακοστάσιο και να είναι προσβάσιμοι από όλα τα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Περισσότερα...
Η εταιρία InnovatechLift αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων αυτοκινήτων και εγγυάται την άρτια κατασκευή τους, έτσι ώστε ο ανελκυστήρας να είναι ασφαλής και λειτουργικός.
Περισσότερα...
Οι μηχανικοί ανελκυστήρες είναι από τους πρώτους ανελκυστήρες που μπήκαν στην ζωή μας. Η μετακίνηση του μηχανικού ανελκυστήρα επιτυγχάνεται μέσω των συρματόσχοινων και της τροχαλίας τριβής στον κινητήριο μηχανισμό.
Περισσότερα...
Η InnovatechLift αναλαμβάνει με συνέπεια και αξιοπιστία την εγκατάσταση συστημάτων ανύψωσης εμπορευμάτων. Οι ανελκυστήρες εμπορευμάτων μεταφέρουν γρήγορα…
Περισσότερα...
Οι κυλιόμενες σκάλες είναι σκάλες αυτόματης ανοδικής ή καθοδικής πορείας. Οι κυλιόμενες κλίμακες τοποθετούνται σε χώρους με έντονη επιβατική κίνηση, όπως αεροδρόμια, σταθμοί τρένων, supermarkets, εμπορικά κέντρα κ.ά.
Περισσότερα...
Οι MRL ανελκυστήρες αποτελούν τη νέα γενιά ανελκυστήρων και εγκαθίστανται σε κτίρια στα οποία δεν έχει γίνει πρόβλεψη μηχανοστασίου ανελκυστήρα.
Περισσότερα...
Η εταιρία InnovatechLift μελετά κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δίνει εξειδικευμένες λύσεις. Τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι του κοινωνικού συνόλου και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.
Περισσότερα...
Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες συνήθως τοποθετούνται σε κτίρια όπου οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες, όπως μικρές και μεσαίες κατοικίες και εργοστάσια ή βιομηχανίες με μικρές διαδρομές φρεατίου.
Περισσότερα...
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ - 2102831822