Οι υπηρεσίες μας

Η InnovatechLift παρέχει όλο το εύρος των απαιτούμενων υπηρεσιών με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε σας ανάγκη.

Η InnovatechLift εκπονεί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τη μελέτη οποιουδήποτε ανελκυστήρα (υδραυλικού, μηχανικού ή χωρίς μηχανοστάσιο, ατόμων αυτοκίνητων ή φορτίων σε νεόδμητα ή παλαιά κτίρια), προτείνοντάς σας την ιδανική λύση με βάση τις δικές σας ανάγκες.
Περισσότερα...
Η εταιρεία αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη σας. Γι’ αυτό και αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας!
Περισσότερα...
Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας, ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένος με τα ισχύοντα πρότυπα ποιότητας όσον αφορά την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα, δίνοντας παράλληλα έμφαση στο άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.
Περισσότερα...
Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα σας γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, που φροντίζει για τη σωστή και ομαλή λειτουργία του, μειώνοντας την πιθανότητα βλαβών και απορρυθμίσεων.
Περισσότερα...
Η εταιρεία InnovatechLift αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικού για κάθε τύπο ανελκυστήρα με βάση τα προβλεπόμενα από την ελληνική νομοθεσία.
Περισσότερα...
Πλοηγηθείτε στην gallery μας και δείτε μερικά από τα έργα που έχουμε αναλάβει.
Περισσότερα...
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ - 2102831822